Woori Pullip

"I'm a cute size that fits in your hand. So you and me, we can be together anywhere.~ With Woori♡Pullip~♪"

Mitä Woori Pullipit ovat?
Woori Pullip nuket ovat Ars Gratia Artis/A Ara Araasson suunnittelemia ja valmistamia nukkeja. Woori Pullipit eivät ole siis Grooven / Cheonsang Cheonhan valmistuksen alla olevia nukkeja, jonka takia tein heille oman sivunsa tähän blogiini. AGA/AAA on yritys, joka suunnittelee julkaistavia Pullip -nukkeja.

Woori Pullipit ovat korkeudeltaan 21cm kokoisia eli pienempiä "mini" versioita tunnetuista Pullip nukeista. Ne eivät ole kuitenkaan sama asia kuin Little/Docolla nuket vaan he ovat täysin oma erillinen sarjansa. Woori Pullipit julkaistiin 20v juhlajulkaisuna Pullip faneille.

Woori Pullipeilla on silmämekanismi, minkä avulla silmät voivat liikkua vasemmalta oikealle ja Woori Pullippien päätä voi kallistaa vasemmalle ja oikealle. Voidaan siis olettaa, että Woori Pullippien silmämekanismi voi muistuttaa Dal/Byul -nukkejen mekanismia. Pään kallistamis ominaisuus eroaa tosin Pullip nukeista. Woori Pullippien hinta on noin 80 dollaria eli noin 70 euroa. Woori tarkoittaa koreaksi "me". 
 

Julkaisut:
Tällä hetkellä Woori Pullippeja on julkaistu kolme kappaletta: Nina, Noir ja Leprotto. Kaikki kolme ovat "mini versioita" vanhoista Jun Planning Pullip nukeista. Leprotto ja Noir ovat 2003 vuoden nukkeja ja Nina vuoden 2006 julkaisu.

Tällä hetkellä emme tiedä, tuleeko näitä nukkeja olemaan enemmän kuin kolme ja tuleeko näistä uusia designeja, tai että tuleeko Woori Pullipit olemaan sellaisia nukkeja, joita julkaistaan aikataulutetusti.

Woori Pullipit julkaistiin Pullipin 20v juhlavuoden kunniaksi ja ensimmäisen kerran niitä nähtiin 21.7.2023. Julkaistut kuvat poistettiin kuitenkin myöhemmin sillä lisenssi ei ollut vielä tuossa vaiheessa täysin varmistunut. Kuvat Woori Pullipeista palautettiin someihin kuitenkin taas 4.8.2023.

Keho:
Woori Pullippien keho on erilainen kuin Grooven Pullip stock kehot. Emme vielä tiedä kaikkea, mutta kuvista päätellen (katso kuva alta) ainakin polvissa näyttää olevan tupla nivellytys, mikä tarkoittaa sitä, että polvet taipuu enemmän kuin esimerkiksi Pullipin nelos tyypin kehossa. Kuvista voi myös päätellä, että nukeilla näyttäisi olevan Obitsu -kehon vaihtokäsiä muistuttavia vaihdettavia käsiä erilaisilla asennoilla.

Jälleenmyyjät:
Woori Pullipit tulevat myyntiin marraskuussa 2023, mutta niitä voi ennakko tilata jo nyt. Ainut paikka, joka jälleenmyy Woori Pullippeja on niiden valmistaja eli Ars Gratia Artis:
https://pullip.net/index.html

Nukkejulkaisut listattuna:
Ensimmäinen Woori Pullip; Nina marraskuu 2023 (Alkuperäinen Pullip Nina on julkaistu huhtikuussa 2006):

Toinen Woori Pullip; Leprotto marraskuu 2023 (Alkuperäinen Pullip Leprotto on julkaistu marraskuussa 2003 ja Leprotto on 300kpl Limited Edition julkaisu):

Kolmas Woori Pullip; Noir marraskuu 2023 (Alkuperäinen Pullip Noir on julkaistu marraskuussa 2003):
 
Lisätietoja tulossa marraskuun 2023 jälkeen, kun Woori Pullipit on julkaistu myyntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti