Viralliset jälleenmyyjät

Tällä sivustolla on Groove INC.:n ilmoittamat viralliset jälleenmyyjät listattuna + lisätietoja näistä listatuista firmoista, sen verran kun sitä lisätietoa löysin. Kaikista ei sellaisia kuitenkaan välttämättä löydy johtuen siitä, että en esimerkiksi osaa kiinaa. Osa näistä firmoista saattaa olla myös vain kivijalkaliikkeitä, mistä syystä niistä ei senkään takia löydy nettisivuja tai nettisivut on rajattu esimerkiksi niin että ne näkyy vain Kiinassa.

Grooven omassa blogissa on postaus ja listaus virallisista Pullip -perheen nukkejen jälleenmyyjistä. Blogi postaus näyttää suurinpiirtein tältä (kuva ajalta 1.8.2020).

Koitan muistaa päivittää tätä listaa, kun Groove itse päivittää listaansa. Viime päivitys on tehty Helmikuussa 2016.


Alkuun pieni huomautus: En itse näitä kaikkia firmoja tiedä tai tunne entuudestaan, mutta ne ovat kuitenkin virallisia jälleenmyyjiä. Kannattaa muistaa, että se, että nämä firmat ovat virallisella listalla ei tarkoita sitä, että firman palvelu tai tuotevalikoima olisi 100% täydellistä. Ongelmia voi siis silti tulla.

Lista virallisista rekisteröidyistä Pullip -perheen nukkejen jälleenmyyjistä:

- Adoll Land shop (China)
-Kiinalainen firma josta en löytänyt mitään lisäinfoa tai nettisivua. Tämä saattaa olla myös vain kivijalkaliike tai lopettanut.

- ARIGATÔ SEVILLA (Spain)
-Osoite: Pasaje Azahares 37
41003 Sevilla Espanja
-Espanjalainen firma. Firman nettisivujen perusteella sieltä ei ainakaan nyt voi tilata Pullip -perheen nukkeja, koska niitä ei sivustolta löytynyt. Uskoisin, että firma on ollut kiinnostunut Grooven Anime -hahmo yhteistöistä ja ostanut tätä vastaavia nukkeja omaan myyntiin.

- Berry Dolls (Thailand)
-Thaimaalainen firma. Firmalta löytyy myös joitakin Jun Planningin aikaisia julkaisuja. Firma myy myös muitakin nukkeja (Blythe, Azone).

- Jolie Doll (France)
-Tämän firman kohtalosta ei ole tarkkaa tietoa, mutta kaikki viittaisi siihen, että firma on kokonaan lopettanut. Googlen mukaan Jolie Dollin kivijalkaliike on suljettu pysyvästi, lisäksi heidän nettisivut eivät toimi. Viimeisimmät päivitykset ovat myös 2019 vuodelta jonka jälkeen ei firmasta ole kuulunut enää mitään.

- Kilala (Finland)
-Suomalainen firma, jonka kivijalkaliike lopetettiin hiljattain nyt 2020, firma jatkaa kuitenkin toimintaansa netissä. Firma myy myös nukkejen oheistuotteita, esim. Obitsuja ja peruukkeja.

- Plasticpop (Germany)
-Lopettanut toimintansa 2019.

- Pullip.asia (Malaysia)
-Ei ole tarkkaa tietoa, mutta oletus on, että tällä firmalla tarkoitetaan oikeasti Toy Malaysia nimistä firmaa tai sitten tämä firma on Toy Malaysian "alla" toimiva yritys. Googlen kautta löytyi nettisivu "www.pullip.asia" sekä vastaava Facebook sivu. Nettisivun linkki heitti suoraan Toy Malaysian Pullip sivulle. Tämä firma myy myös muitakin nukkeja (Blythe, Azone).

- Pullip.net (South Korea)
-Nettisivu: http://pullip.net/
-Etelä Korealainen firma. Firmalta löytyy myös joitakin Jun Planningin aikaisia julkaisuja.

- Pullipstyle (USA)
-Yhdysvaltalainen firma, joka myy Pullip -nukkejen lisäksi myös muitakin nukkeja (BJD, Azone) ja myös ohjeistuotteita (esim. peruukkeja).

- Pullipworld (Belgium)
-Belgialainen firma, joka myy myös nukkejen oheistuotteita, esim. Obitsuja ja peruukkeja.

- Sanrio USA (USA)
-Tämä firma on luultavasti listassa sen takia, että Groove tekee paljon yhteistyötä Sanrion kanssa, esimerkkinä Pullip Hello Kitty, Kuromi ja My Melody julkaisut. Firman nettisivuilla ei ole viitteitä siitä, että he myisivät Pullip -perheen nukkeja. Tietysti on mahdollista, että näitä nukkeja myytäisiin heidän kivijalkaliikkeissä, joita ainakin Google Maps etsimisen jälkeen löytyi muutamakin.

Groovella on myös lista ei-rekisteröidyistä jälleenmyyjistä joka on sitten ei-niin-suoraan luettava lista, siksi kerron tässä, että mitä nämä firmat tällä listalla ovat:

- 芷菱馆 (China)
-Tästä firmasta ei paljoakaan tietoa löytynyt, mutta olettaisin tämän olevan/olleen Angelgate -nukkeja (eli Pullip -kopioita) myyvän henkilön firma. Tämä firma on siis väittänyt olevansa "Groove China", vaikkei sillä ole mitään yhteyksiä Grooven kanssa.

-Toy Malaysia (Malaysia)
- Tämä firma mainittiin jo ylempänä, mutta löytyy tästä listasta, joko vahingossa tai siksi, että he myyvät myös käytettyjä nukkeja, minkä takia Groove ei voi antaa firmalle "takuita" näistä nukeista, koska ne ovat käytettyjä. Tämä firma on kuitenkin ihan rehellinen myyjä, vaikka onkin tällä listalla.

-Dolls.MOE (Spain)
-Tämä firma löytyy listalta huonon menneisyytensä takia. Dolls.Moe on siis aikoinaan myynyt Angelgate -nukkeja sivustollaan ja myös ihan aitoja Pullip -nukkeja samaan aikaan. Firma myy myös käytettyjä nukkeja. Nykyään firma on parantanut tapansa, mutta kukin saa itse omalla kohdallaan päättää haluaako tätä firmaa tukea vaiko ei.


Näiden kaikkien firmojen lisäksi ei pidä tietenkään unohtaa Grooven omaa virallista kauppaa:
-Grooven oma firma kaiken sivustolla näkyvän tiedon mukaan sijaitsee Yhdysvalloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti